Пораката од Париз за Западен Балкан може да предизвика сериозна криза

Говорот на претседателот на Франција Емануел Макрон, во Европскиот парламент имал експлозивна сила која може да предизвика заострување на кризата на западен Балкан, нешто што …

Пораката од Париз за Западен Балкан може да предизвика сериозна криза Прочитај повеќе »