изгледал

(ФОТО) Бред Пит ги остави сите пороци и не изгледал никогаш подобро

Долго време странските медиуми пишуваа дека Бред Пит по развдоот со Анџелина Џоли целосно се промени, така да речиси дури и буквално пропаднал, како физички, …

(ФОТО) Бред Пит ги остави сите пороци и не изгледал никогаш подобро Прочитај повеќе »