изгледале

Моника Белучи vs Софија Вергара кога беа помлади

Популарните светски филмски актерки од италијанско и колумбиско потекло Моника Белучи и Софија Вергара, важат за едни од најгодните жени на светската џет сет сцена. …

Моника Белучи vs Софија Вергара кога беа помлади Прочитај повеќе »

Scroll to Top