Печеното јаболко е најдобар лек за грло

Печените јаболка се одличен лек против болно грло, а кога ги јадете најважно е да не бидат жешки, туку умерено топли, вели професор Хадемар Банкхофер, …

Печеното јаболко е најдобар лек за грло Прочитај повеќе »