Еве како Раста ја смува Ана Николиќ

Раперот со години имал желба да ја запознае Ана, а во една своја песна дури и ја спомена. Кога во 2016 година прочуре информацијата за …

Еве како Раста ја смува Ана Николиќ Прочитај повеќе »