Брегoвиќ на скијање на Јахорина

Босансиот музичар Горан Бреговиќ вели дека си нашол мирно место за одмор и ужување во олимпискиот центар на планината Јахорина. Тука ќе остане неколку дена …

Брегoвиќ на скијање на Јахорина Прочитај повеќе »