(Видео) Кларинетистот Јане Рафаиловски промовираше нов музички проект

„Превез од сништа“ е новиот музички и визуелен проект на инструменталистот Јане Рафаиловски. Авторското дело на инструменталистот по промоцијата во музичките кулоари се доживува како …

(Видео) Кларинетистот Јане Рафаиловски промовираше нов музички проект Прочитај повеќе »