(Видео) Деветгодишно дете сака да умре оти било малтретирано на училиште

Австралијанката Јарака Бејлс објави видео од нејзиниот син Квејден кој панично плаче и повторува дека сака да се убие, затоа што во училиште бил малтретиран …

(Видео) Деветгодишно дете сака да умре оти било малтретирано на училиште Прочитај повеќе »