Бугарскиот селектор за успехот на Македонија: Така е кога фудбалот е државна политика

Бугарскиот фудбалски селектор, Јасен Петров, зборуваше за успесите на Македонија и Србија, кои успеаја да ги направат во квалификациите за Светското првенство во Катар во …

Бугарскиот селектор за успехот на Македонија: Така е кога фудбалот е државна политика Прочитај повеќе »