Тигарот Јаша првпат ги виде своите младенчиња

Тигарот Јаша во зоолошката градина во Хамбург првпат ги виде своите младенчиња. Првпат беше отстранета оградата и беше тргнато обезбедувањето. Првите месеци лицата од зоолошката …

Тигарот Јаша првпат ги виде своите младенчиња Прочитај повеќе »