Тигарот Јаша првпат ги виде своите младенчиња

By

Тигарот Јаша во зоолошката градина во Хамбург првпат ги виде своите младенчиња. Првпат беше отстранета оградата и беше тргнато обезбедувањето.

Ќе ви се допадне