Јасминка Ангелова

Стојанче Ангелов славеше роденден: Домашна забава со трите деца

Директорот на центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, наполни 49 години. Неговата сопруга Јасминка и децата му приредија домашна забава, а слика со тортата …

Стојанче Ангелов славеше роденден: Домашна забава со трите деца Прочитај повеќе »

(Фото) Стојанче, тргни ѝ ја маската на Јасминка за да ѝ честиташ Нова година

Поранешниот полициски генерал Стојанче Ангелов, Новата година ја прослави со сопругата Јасминка и нивните три деца. Фатени за рака, Стојанче и Јасминка, се сликаа покрај …

(Фото) Стојанче, тргни ѝ ја маската на Јасминка за да ѝ честиташ Нова година Прочитај повеќе »

Scroll to Top