(ФОТО) Карлеуша го покажа татко си

Познатата српска пејачка, Јелена Карлеуша, често споделува фотографии од нејзината мајка Дивна Карлеуша. Но, ретко од својот татако 71 годишен татако, пензионираниот полицац Драган, кој во …

(ФОТО) Карлеуша го покажа татко си Прочитај повеќе »