Јелена од „Фчерашни“ стана мајка

Водителката Јелена Богојевиќ, која беше дел од „Фчерашни вести“, стана мајка. Јелена и нејзиниот сопруг Срѓан за прв пат станаа родители, добија син. Минатиот месец …

Јелена од „Фчерашни“ стана мајка Прочитај повеќе »