(Фото) Актерите од „Фамилијата Марковски“ на црвениот тепих во Сараево

Втората сезона од македонската серија „Фамилијата Марковски“,  беше промовирана  на последниот ден од Филмскиот фестивал во Сараево. Пред да започне прикажувањето на двете епизоди од новата …

(Фото) Актерите од „Фамилијата Марковски“ на црвениот тепих во Сараево Прочитај повеќе »