јелена жигон

Марија се прости од филмската мајка Јелена Жигон

Актерката Риалда Кадриќ, најпозната како Марија од „Жикина династија“ се прости од својата филмска мајка, Јелена. Таа преку фејсбук-профилот се присети на актерката Јелена Жигон …

Марија се прости од филмската мајка Јелена Жигон Прочитај повеќе »

Scroll to Top