Уапсена актерката Алисон Мек, како дел од сектата каде завршила и внуката на Јелисавета Караѓорѓевиќ

Американската актерка Алисон Мек, позната по улогата во серијата „Смолвил“ е уапсена поради врбување на девојки во опасна секта во чии канџи упаднала и внуката …

Уапсена актерката Алисон Мек, како дел од сектата каде завршила и внуката на Јелисавета Караѓорѓевиќ Прочитај повеќе »