Јелисавета

(Видео) Светски диктатори кои владееле со дражвите како странци

Низ изторијата владееле голем број на диктатори кои го ширеле своето влијание ширум светот. Многумина од нив успеале да ја освојат апсолутната власт во државата …

(Видео) Светски диктатори кои владееле со дражвите како странци Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Додека Тео тренираше со децата, погледнете кој ја забавуваше Јелисавета

По потпишувањеро на договорот со ЛА Клиперс, Тео со жената стигна на Сребрено езеро, каде има свој камп „Teo4“. Јелисавета Орашанин и Милош Теодосиќ, се …

(ВИДЕО) Додека Тео тренираше со децата, погледнете кој ја забавуваше Јелисавета Прочитај повеќе »

Scroll to Top