(ВИДЕО) Додека Тео тренираше со децата, погледнете кој ја забавуваше Јелисавета

По потпишувањеро на договорот со ЛА Клиперс, Тео со жената стигна на Сребрено езеро, каде има свој камп „Teo4“.

Јелисавета Орашанин и Милош Теодосиќ, се вратија од Америка, каде Тео потпиша двегодишен договор со ЛА Клиперси, за сума од 12,5 милиони евра.

Веднаш по враќањето, Тео се упати на Сребрено езеро, каде помина во својот камп Тео4, но не сам.

 

 

Са него, се разбира, беше и Јелисавета, која додека го чекаше Тео да заврши, ја посети една преслатка личност.

Погленете за кого станува збор на следниот линк:

 

Scroll to Top