Главната обвинителка брутално ликвидирана пред нејзиниот дом

Руската главна обвинителка, Јевгенија Шишкина задолжена за корупција е убиена пред својот дом во близина на Москва. Главната руска истражителка задолжена за справување со криминалот и …

Главната обвинителка брутално ликвидирана пред нејзиниот дом Прочитај повеќе »