(Видео) Баба прави шпага на 82 години

Јиа, баба од Кина, може да направи шпага и на 82. години. Нејзиниот тренер Денг Фа-шенг, вели дека првите две години, таа тренирала сама во …

(Видео) Баба прави шпага на 82 години Прочитај повеќе »