(Видео) Жирито на „Гранд“ падна на секси галсот на Македонецот Марковски

Македонецот Борислав Марковски ги воодушеви публиката и жирито во „Ѕвездите на Гранд“. Тој настапи со песните Филизо Моме од Наум Петрески и „Не верујем лепим жанама“ …

(Видео) Жирито на „Гранд“ падна на секси галсот на Македонецот Марковски Прочитај повеќе »