јога

Намалете ја болката во грбот за 2 минути со јога

Ако чувствувате болка во грбот, обидете се да ја намалите непријатноста со едноставна јога-вежба од само две минути, велат експертите. За оваа едноставна вежба ви …

Намалете ја болката во грбот за 2 минути со јога Прочитај повеќе »

Scroll to Top