(ФОТО) Јоланда Хадид се соблече во 53 година

Јоланда Хадид, мајка на најпознатите манекенки на денешницава Бела и Џиџи Хадид, одлучи да покаже колку добро изгледа во 53 година. ❤️It’s a beautiful, magical …

(ФОТО) Јоланда Хадид се соблече во 53 година Прочитај повеќе »