„И повеќе од живот“ – Вељко по победата над Бугарот Јорданов

Синот на фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ, Вељко Ражнатовиќ, оствари голема победа во Јагодина, во првиот професионален бокс меч, а судејќи според та што го објави …

„И повеќе од живот“ – Вељко по победата над Бугарот Јорданов Прочитај повеќе »