Македонец е заслужен за трансферот на Ибрахимовиќ во ЛА галакси

Златан Ибрахимовиќ, или популарниот „Ибра кадабра“, како што го нарекуваат голем број фанови, се сели преку барата во МЛС лигата, во тимот на ЛА галакси, …

Македонец е заслужен за трансферот на Ибрахимовиќ во ЛА галакси Прочитај повеќе »