„Улаф сте?“ е првата претстава на македонски знаковен јазик за возрасни лица

„Улаф сте?“ е првата професионална претстава на македонски знаковен јазик за возрасни лица со оштетен слух и на говорен македонски јазик, во режија на Јован …

„Улаф сте?“ е првата претстава на македонски знаковен јазик за возрасни лица Прочитај повеќе »