Првите македонски спортисти пристигнаа во Олимпиското село во Токио

Првата група македонски спортисти пристигна во Токио и веќе се сместени во Олимпиското село. Годинава игрите ќе се одржат од 23 јули до 8 август, а Јапонија …

Првите македонски спортисти пристигнаа во Олимпиското село во Токио Прочитај повеќе »