(Видео) Посакувам заеднички концерт со Симон Трпчески, светот ја слушна музиката на младиот пијанист Јован од Кочани

Јован Цветанов од Кочани освои второ место на деветиот интернационален натпреваро Sitta di San Dona di Piave EDIZIONE кој се одржа во јули годинава во Италија. На …

(Видео) Посакувам заеднички концерт со Симон Трпчески, светот ја слушна музиката на младиот пијанист Јован од Кочани Прочитај повеќе »