(ФОТО) Жељко ја расплаче Јована среде емисија

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ, водителката Јована, денес наполни 37 години, а колегите од работа и подготвија роденденско изненадување. Но, кога започнала утринската емисија во живо, каде …

(ФОТО) Жељко ја расплаче Јована среде емисија Прочитај повеќе »