Ги остави сопругот и децата – Јована Пајиќ „лумпува“ на белградските сплавови

Јована Пајиќ повторно стана зависна од ноќните излегувања. Пејачката сè почесто го користи отсуството на сопругот Александар Цветковиќ и барем еднаш неделно „фаќа кривина“ до …

Ги остави сопругот и децата – Јована Пајиќ „лумпува“ на белградските сплавови Прочитај повеќе »