(ВИДЕО) Елена Велевска за бугарска телевизија изјави дека Јовано Јованке е бугарска песна

Македонската фолкерка Елена Велевска стана ексклузивец на една од тамошните продукциски куќи и по тој повод гостуваше на бугарскиот канал Планета ТВ каде ја најави …

(ВИДЕО) Елена Велевска за бугарска телевизија изјави дека Јовано Јованке е бугарска песна Прочитај повеќе »