Почина доктор Јовица Угриновски, кој, освен во хирургијата, беше вљубеник и во планините

Познатиот неврохирург доктор Јовица Угриновски денес почина на 77 години по долго и тешко боледување. Веста ја соопштија од „Неуромедика“ чии основач беше тој. Угриновски беше …

Почина доктор Јовица Угриновски, кој, освен во хирургијата, беше вљубеник и во планините Прочитај повеќе »