Десетгодишнина од апсењето на австрискиот монструм Јозеф Фрицл

Пред 10 години, во Австрија е откриен монструмот Јозеф Фрицл, злогласниот силувач кој сопствената ќерка Елизабет ја држел затворена во подрум 24 години. За тоа …

Десетгодишнина од апсењето на австрискиот монструм Јозеф Фрицл Прочитај повеќе »