Ристо, Јоже и Бојан со празни стомаци живеат во трошна куќа

Ристо, Јоже и Бојан Ѓорѓиев се тројца болни браќа од Струмица, кои делат иста трагична судбина. Без основни услови за живот, со празни стомаци, живеат …

Ристо, Јоже и Бојан со празни стомаци живеат во трошна куќа Прочитај повеќе »