Бизнисмен тужи агенција која му ветила секс со Меган Фокс за 3,7 милиони долари

Бизнисменот Ју Мартин Ксу во јавноста изнесе шокирачки тврдења откако против една агенција поднесе тужба за, како што вели, премногу платил за „сексуалните услуги“ за …

Бизнисмен тужи агенција која му ветила секс со Меган Фокс за 3,7 милиони долари Прочитај повеќе »