Италијанец осуден на 11 години затвор затоа што провалил во домот на Тамара Еклстоун

Италијанецот Југослав Јовановиќ е осуден на 11 години затворска казна за провала и грабеж во домот на Тамара Еклстоун, ќерката на поранешниот прв човек на …

Италијанец осуден на 11 години затвор затоа што провалил во домот на Тамара Еклстоун Прочитај повеќе »