(Фото) Не можам да ги затворам очите, руска манекенка ги тужи своите хирурзи за кои вели дека ѝ го уништиле лицето

Руската манекенка Јулија Тарашевиќ го тужи својот хирург по операцијата која ѝ ја направил на лицето. Пред две години била прва придружничка во изборот за …

(Фото) Не можам да ги затворам очите, руска манекенка ги тужи своите хирурзи за кои вели дека ѝ го уништиле лицето Прочитај повеќе »