Новинар го заборавил мајчиниот јазик откако три години поминал заробен во Сирија

Јапонскиот новинар Јумпеи Јасуда, три години бил заробен во Сирија, а прв пат за своето искуство проговорил откако бил ослободен во 2018 година пред новинарите …

Новинар го заборавил мајчиниот јазик откако три години поминал заробен во Сирија Прочитај повеќе »