Злато, сребро и бронза за Македонија на Јуниорската балканска математичка олимпијада во Тирана

Македонската репрезентација освои три меали на Јуниорската балканската математичка олимпијада 2023 во Тирана. „На 27 ма Јуниорска балканска математичка олимпијада, Македонија е единствената земја која …

Злато, сребро и бронза за Македонија на Јуниорската балканска математичка олимпијада во Тирана Прочитај повеќе »