По три месеци застој, Холивуд продолжува со снимањето на некои од најисчекуваните филмови

По три месеци застој, Холивуд продолжува на продукцијата на некои од најисчекуваните блокбастери. Филмските работници беа принудени да запрат со сите активности поради пандемијата со …

По три месеци застој, Холивуд продолжува со снимањето на некои од најисчекуваните филмови Прочитај повеќе »