Британец освои 68 милиони евра на лото

Непознат Британец освоил 68 милиони евра на наградната игра Juromilions jackpot. Во тек е процесот на верификација на тикетот и засега не се знае каде …

Британец освои 68 милиони евра на лото Прочитај повеќе »