Јужен Пацифик

Кинеската вселенска станица падна на Земјата

Кинеската вселенска станица и лабораторија „Тијангон-1“ утрово влегла во атмосферата на Земјата и паднала во водите на јужен Пацифик, кај крајбрежјата на Тахитите. „Поголемиот дел …

Кинеската вселенска станица падна на Земјата Прочитај повеќе »

Најстрашното место на Земјата во Јужниот Пацифик во кое нема жива душа

Кинеската вселенска лабораторија „Тијанггон 1“, која неконтролирано паѓа кон земјата поради дефект, речиси сигурно нема да ја погоди изолираната точка во Јужниот Пацифик, позната како …

Најстрашното место на Земјата во Јужниот Пацифик во кое нема жива душа Прочитај повеќе »

Scroll to Top