Лајковите на „Фејсбук“ не го подобруваат расположението, а поттикнуваат депресија

Истражувачкиот тим од Универзитетот за компјутерски науки „Мекил“, по направеното истражување, открил дека паметните телефони денес не се лек за победа на депресијата кај младите. …

Лајковите на „Фејсбук“ не го подобруваат расположението, а поттикнуваат депресија Прочитај повеќе »