јужниот

(Видео) Насилно семејство ги тепале и давеле патниците на крузерот

Патниците на крстарењето во Јужниот Пацифик рекле дека 10 дневното патување им се претворило во жив пекол поради повеќедневните расправии и тепачки кои ги предизвикало …

(Видео) Насилно семејство ги тепале и давеле патниците на крузерот Прочитај повеќе »

Се бараат работници за Северниот и Јужниот Пол

Научниот институт „Пол-Емили Виктор“ објави јавен конкурс за 40 работни места во неговите шест бази на Арктикот и Антарктикот. Условот е да знаете француски јазик, …

Се бараат работници за Северниот и Јужниот Пол Прочитај повеќе »

Scroll to Top