Добил 65 години затвор за убиство што не го извршил

Тинејџер од Алабама е осуден на 65 години затвор поради низа злосторства вклучувајќи и убиство што не го сторил. Лакит Смит од Монтгомери (18) е …

Добил 65 години затвор за убиство што не го извршил Прочитај повеќе »