Снимка направена по убиството на Јелена – Зоран и Владимир фатени како се каат

Српската јавност беше шокирана од најновото видео што се појави на социјалните мрежи настанато по убиството на српската пејачка Јелена Марјановиќ. Имено, на истото може …

Снимка направена по убиството на Јелена – Зоран и Владимир фатени како се каат Прочитај повеќе »