Песната „Tu noc kad si se udavala“, крие голема тајна

Зад песната „Tu noc kad si se udavala“ која е хит повеќе од 20 години, се крие вистинска трагична судбина. Настаната e во 1993. година, a …

Песната „Tu noc kad si se udavala“, крие голема тајна Прочитај повеќе »