Нина Деан првпат се качи на жичница и го однесе синот на Водно

  Актерката Нина Деан објави фотографија со нејзиниот син заедно како се возат на жичницата на Водно. „И Каи и мама првпат на Жичара Водно“, …

Нина Деан првпат се качи на жичница и го однесе синот на Водно Прочитај повеќе »