(Видео) Пронајден автомобил на студент што исчезнал пред 45 години, полицијата полека ја разрешува мистеријата за неговата смрт

Во поток во Алабама е пронајден автомобилот на студентот Кајл Клинкскејлс, кој бил прогласен за исчезнат пред 45 години. Во автомобилот биле неговиот новчаник, лична …

(Видео) Пронајден автомобил на студент што исчезнал пред 45 години, полицијата полека ја разрешува мистеријата за неговата смрт Прочитај повеќе »